Loading...

Agenda 2016

9.00-9.30
Welcome address

Welcome address

  30 minutes

His Excellency Witold Sobków (Ambassador of the Republic of Poland to the Court of St James’s)

Michał Heydel (Co-President, LSE SU Polish Business Society)

Maciej Zasada (Co-President, LSE SU Polish Business Society)

9.30-10.15
Keynote

Keynote speech

  45 minutes

Mateusz Morawiecki (Deputy Prime Minister and Minister of Development)

Chair: Henry Foy (CEE Correspondent, The Financial Times)

Panel 1 – “Global Business, Made in Poland”

  45 minutes

Rafał Chwast (Chief Financial Officer, Nowy Styl Group)

Lejb Fogelman (Senior Partner, Greenberg Traurig Grzesiak)

Adam Góral (CEO, Asseco)

Radosław Koelner (CEO, Rawlplug)

Szymon Wałach (Managing Director, Retail Client Division, PKO BP)

Chair: Aleksandra Sroka (Principal, The Boston Consulting Group)

11.45-12.30
11.45-12.30
Panel

Panel 2 – “360 Degrees of Innovation”

  45 minutes

Luis Amaral (Management Board President, Eurocash Group)

Paweł Bielski (Director of the Corporate Strategy and Development Department, Grupa Azoty)

Franciszek Hutten-Czapski (Senior Partner, The Boston Consulting Group)

Adam Sawicki (President of the Management Board, T-Mobile Polska)

Chair: Grzegorz Nawacki (Editor, Puls Biznesu)

14.30-15.25
14.30-15.25
Panel

Panel 3 – “Breeding Polish Unicorns”

  55 minutes

Michał Bańka (Director, Department of Business Environment Institution Support,  PARP)

Kamil Bargiel (CEO, Founder, SentiOne)

Michał Ciemiński (CEO & Co-founder, Platinum Seed Fund)

Tytus Cytowski (Founder, Cytowski & Partners)

Rafał Plutecki (Head, Google Campus Warsaw)

Chair: Roman Młodkowski (Managing Director of Business & Finance Segment, Onet-RAS Polska)

15.25-16.15
15.25-16.15
Panel

Panel 4 – “EU Trajectory”

  50 minutes

Anne Applebaum (Columnist, The Washington Post)

Daniel Kawczyński (Member of UK Parlament)

Marcin Petrykowski (Managing Director, Standard & Poor’s Rating Services)

Wawrzyniec Smoczyński (Creator and Managing Director, Polityka Insight)

Chair: Waltraud Schelkle (LSE European Institute)

17.00-17.20
17.00-17.20
Keynote

Keynote 2

  20 minutes

Paweł Potoroczyn (Director, Adam Mickiewicz Institute)

17.30-17.45
17.30-17.45
Closing Address

Closing Address

  15 minutes

Michał Heydel (Co-President, LSE SU Polish Business Society)

Maciej Zasada (Co-President, LSE SU Polish Business Society)

20.00-1.00
20.00-1.00
Ball

Polish Economic Forum Ball

  5 hours

Venue: The Waldorf Hilton, Aldwych, London WC2B 4DD.

Dress code: Black Tie Optional

9.00-9.30
Welcome address

Welcome address

  30 minutes

His Excellency Witold Sobków (Ambassador of the Republic of Poland to the Court of St James’s)

Michał Heydel (Co-President, LSE SU Polish Business Society)

Maciej Zasada (Co-President, LSE SU Polish Business Society)

9.30-10.15
Keynote

Keynote speech

  45 minutes

Mateusz Morawiecki (Deputy Prime Minister and Minister of Development)

Chair: Henry Foy (CEE Correspondent, The Financial Times)

Panel 1 – “Global Business, Made in Poland”

  45 minutes

Rafał Chwast (Chief Financial Officer, Nowy Styl Group)

Lejb Fogelman (Senior Partner, Greenberg Traurig Grzesiak)

Adam Góral (CEO, Asseco)

Radosław Koelner (CEO, Rawlplug)

Szymon Wałach (Managing Director, Retail Client Division, PKO BP)

Chair: Aleksandra Sroka (Principal, The Boston Consulting Group)

11.45-12.30
11.45-12.30
Panel

Panel 2 – “360 Degrees of Innovation”

  45 minutes

Luis Amaral (Management Board President, Eurocash Group)

Paweł Bielski (Director of the Corporate Strategy and Development Department, Grupa Azoty)

Franciszek Hutten-Czapski (Senior Partner, The Boston Consulting Group)

Adam Sawicki (President of the Management Board, T-Mobile Polska)

Chair: Grzegorz Nawacki (Editor, Puls Biznesu)

14.30-15.25
14.30-15.25
Panel

Panel 3 – “Breeding Polish Unicorns”

  55 minutes

Michał Bańka (Director, Department of Business Environment Institution Support,  PARP)

Kamil Bargiel (CEO, Founder, SentiOne)

Michał Ciemiński (CEO & Co-founder, Platinum Seed Fund)

Tytus Cytowski (Founder, Cytowski & Partners)

Rafał Plutecki (Head, Google Campus Warsaw)

Chair: Roman Młodkowski (Managing Director of Business & Finance Segment, Onet-RAS Polska)

15.25-16.15
15.25-16.15
Panel

Panel 4 – “EU Trajectory”

  50 minutes

Anne Applebaum (Columnist, The Washington Post)

Daniel Kawczyński (Member of UK Parlament)

Marcin Petrykowski (Managing Director, Standard & Poor’s Rating Services)

Wawrzyniec Smoczyński (Creator and Managing Director, Polityka Insight)

Chair: Waltraud Schelkle (LSE European Institute)

17.00-17.20
17.00-17.20
Keynote

Keynote 2

  20 minutes

Paweł Potoroczyn (Director, Adam Mickiewicz Institute)

17.30-17.45
17.30-17.45
Closing Address

Closing Address

  15 minutes

Michał Heydel (Co-President, LSE SU Polish Business Society)

Maciej Zasada (Co-President, LSE SU Polish Business Society)

20.00-1.00
20.00-1.00
Ball

Polish Economic Forum Ball

  5 hours

Venue: The Waldorf Hilton, Aldwych, London WC2B 4DD.

Dress code: Black Tie Optional

March 4 2016
March 4 2016
The Boston Consulting Group

“Meet BCG Warsaw” by the Boston Consulting Group

  To be communicated to the selected participants

This workshop gives participants an opportunity to enter the world of consulting and find out what the everyday work of a BCG consultant in the Warsaw office looks like. You will learn about BCG Warsaw Team and the type of work it does, explore how to solve case studies and pursue a consulting career, network with Consultants and Recruitment representatives, and spend some quality time with Polish students from all over UK.

12.30 - 14.30
12.30 - 14.30
CEC Government Relations

“Modern Political Communication: From Notepad to Notebook” by CEC Government Relations

  2 hours

CEC Government Relations is the leading independent public affairs agency in Central Europe, offering a full range of professional public affairs and strategic communications services to its multinational clients. Through its wholly-owned offices in Warsaw, Prague, Bratislava and Budapest, as well as the network of affiliates and consultants in Bucharest, Sofia, Kiev and the Baltic States, it is able to deliver integrated lobbying and communications campaigns at local, national, regional and European level.

12.30 - 14.30
12.30 - 14.30
SentiOne

“How Social Data Disrupts the World” by SentiOne

  2 hours

Workshop by SentiOne will allow participants to find out how social media changes the modern economy, learn how they as a future leaders can benefit from social data, and hear the most interesting stories of using social data. They will understand what is the current state of social media listening market and get a glimpse on future market trends. Participants will also have the opportunity to see an overview of the best tools on the market and acquire basic skill of using social listening tool on a case study.

12.30 - 14.30
12.30 - 14.30
Ministry of Economic Development in Poland

“Starting Business in Poland – it’s simple!” by the Ministry of Economic Development in Poland

  2 hours

This workshop will allow the participants to learn the nuts and bolts of founding and managing a business in Poland. The speakers will answer questions about how to found your own company and show you how to do that on the Internet through www.businessinpoland.gov.pl. If you’re thinking about managing your own business in Poland and you don’t know where to start, this workshop is just right for you!